Αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους και να κατακτήσει το τουρνουά της Σόφιας είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Ο Έλληνας πρωταθλητής ρίχνεται στη μάχη από τον δεύτερο γύρο με αντίπαλο τον Γιαν Λέναρντ Στρουφ από τη Γερμανία. Έτσι, ο Τσιτσιπάς μίλησε σε συνέντευξη τύπου στην Σόφια και ρωτήθηκε για τις πιθανότητες που έχει να κερδίσει ακόμη και τον τίτλο.
Δείτε όσα ανέφερε ο 20χρονος τενίστας:
«Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα πολλές ημέρες να ξεκουραστώ μετά από το Australian Open. Δεν έχω ανακάμψει στο 100%. Ξέρω όμως ότι θα παλέψω με θέληση και αποφασιστικότητα για να τα πάω καλά. Μου αρέσει να ξεκινάω χωρίς μεγάλες προσδοκίες» σημείωσε σχετικά ο Έλληνας τενίστας.
Ο 20χρονος αθλητής δεν μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τη νίκη του επί του Φέντερερ στο Australian Open: «’Ηταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μετά από τον αγώνα ένιωθα σαν να έχει εκραγεί ο εγκέφαλος μου. Ήταν μια μαγική στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Η πρώτη φορά είναι πάντα ξεχωριστή, απέναντι στο είδωλο μου. Προφανώς και η επόμενη φορά θα είναι διαφορετική και πρέπει να είμαι προετοιμασμένος γι’ αυτό».
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.