Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ακόμα μια πειστική εμφάνιση φέτος, επικρατώντας στην Τρίπολη του Αστέρα με 2-0 και παρέμεινε στο κυνήγι του ΠΑΟΚ και της πρώτης θέσης. Οι ερυθρόλευκοι είχαν σε ένα ακόμη ματς τη στήριξη του κόσμου τους που έδωσαν δυναμικό παρών.
Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Ομάρ Ελαμπντελαουί υποκλίθηκε στους φίλους των Πειραιωτών για την παρουσία τους στη Αρκαδική πόλη, ενώ σχολίασε και τη νίκη επί του Αστέρα, τονίζοντας πως ήταν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Δείτε το μήνυμα του Ομάρ: «Εξαιρετική νίκη. Νιώθαμε σαν να παίζαμε στο σπίτι μας με την απίστευτη σας στήριξη».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Ελλάδα επικράτησε άνετα με 18-9 της Ρουμανίας κάνοντας ουσιαστικά «ζέσταμα» για τον ημιτελικό με την Ουγγαρία. Έξι στα έξι για την ομαδάρα του Θοδωρή Βλάχου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Ο Λούκας Λεκαβίτσιους είχε 28 πόντους και 4 ασίστ κι έτσι η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη με 88-73 επί της αξιόμαχης Καρδίτσας για την 1η αγωνιστική της φάσης των «16» του Basket Champions League
Ρεπορτάζ από την Κροατία αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός προσφέρει 6,5 εκατομμύρια ευρώ στη Σλάβεν Μπελούπο για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Αντριάνο Γιάγκουσιτς. Ο Μπενίτεθ έχει ήδη έρθει σε επαφή μαζί του.