Αθλιότητα της Χρυσής Αυγής στη διάρκεια της ψηφοφορίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Επεισόδιο στην διάρκεια της ψηφοφορίας στην Ολομέλεια της Βουλής για τη Συμφωνία των Πρεσπών δημιούργησε η Χρυσή Αυγή.
Επεισόδιο στην διάρκεια της ψηφοφορίας στην Ολομέλεια της Βουλής για τη Συμφωνία των Πρεσπών δημιούργησε η Χρυσή Αυγή.
Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης δήλωσε : «Όχι στην προδοσία», με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης να παρέμβει για να δηλώσει ότι αυτό είναι άκυρο.
Ακολούθησαν φωνές και ύβρεις εκ μέρους των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που σηκώθηκαν όρθιοι στα έδρανά τους.

Ο Νίκος Βούτσης επιχείρησε να εκτονώσει την ένταση, εξηγώντας ότι «όχι στην προδοσία» δεν υπάρχει και εάν ο κ. Μπαρμπαρούσης θέλει να ψηφίσει θα πρέπει να δηλώσει «Ναι», «Όχι» ή «παρών».
Το επεισόδιο συνεχίστηκε για λίγη ώρα, αλλά τελικά ο Μπαρμπαρούσης αποφάσισε να ψηφίσει έγκυρα: «Όχι»

- Οι ανοιχτές «πληγές» και οι αβεβαιότητες του προϋπολογισμού
- Σώμα και μυαλό: Πέντε ασκήσεις ορισμός της ευεξίας
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο και τοπικές βροχές
- Συντάξεις: Αυξήσεις τριών ταχυτήτων λόγω προσωπικής διαφοράς
- Πάνω από 5 δισ. ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι
- Βία στους δρόμους: Όταν η οργή κυριαρχεί πίσω από το τιμόνι
- Τέιλορ Σουίφτ: Πού μπορεί να ξόδεψε τα έσοδα της ιστορικής περιοδείας της Eras; – Τι αποκαλύπτει η ίδια
- Αυτές οι συνήθειες μας χαρίζουν μακροζωία – και είναι τζάμπα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442