Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Άρη, ο Μαρτίν Τόνσο μίλησε για τη νέα του ομάδα και τις προσδοκίες του για τη φετινή χρονιά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.
Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Αργεντίνος:
«Νιώθω χαρούμενος που ανήκω από σήμερα στον ΑΡΗ. Στόχος μου είναι να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατό στην καινούργια μου ομάδα και πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα σ’ αυτό.
Θα βοηθήσω τη νέα μου ομάδα με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχει το στόχο της. Μετά τη νίκη επί της Λαμίας, αισιοδοξώ ότι θα “χτίσουμε” ένα σερί νικών με τον ερχομό του νέου χρόνου, ώστε να καταφέρουμε στο τέλος να πετύχουμε το στόχο μας. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε μια θέση που οδηγεί στο Europa League.
Έχω παίξει δύο φορές ως αντίπαλος του ΑΡΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης και μου έκανε εντύπωση η θερμή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του. Ομάδα και κόσμος, ενωμένοι, θα πετύχουμε το στόχο μας».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Αυτές είναι οι επιλογές του Βασίλη Σπανούλη για τη δωδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας στο ματς με το Μαυροβούνιο, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027.
Απίστευτο κι όμως… κιτρινόμαυρο! Η ΑΕΚ μπορεί να πρόσφερε υπερπολύτιμους βαθμούς στην Ελλάδα, αλλά -άθελά της- έβαλε «τρικλοποδιά» στη χώρα μας για τη 10η θέση στη βαθμολογία της UEFA
Ο προπονητής της Παρί, Φραντσέσκο Ταμπελίνι μίλησε για την κίνηση του Εργκίν Αταμάν και τη διαιτησία στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ειδικά μετά την ένσταση του Τούρκου.