Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VITA, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου με ΤΟ ΒΗΜΑ

VITA, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου με ΤΟ ΒΗΜΑ

Το πρώτο περιοδικό υγείας και ευεξίας στην Ελλάδα

VITA, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου με ΤΟ ΒΗΜΑ

Το πρώτο περιοδικό υγείας και ευεξίας στην Ελλάδα

Μυστικά καλής ζωής από την Κάτια Δέδε.

Make up tips από το Παρίσι. Είναι γοητευτικές, κομψές, ανεπιτήδευτα όμορφες και περιποιημένες χωρίς να φαίνεται ότι προσπάθησαν πολύ. Ο λόγος για τις Παριζιάνες. Μα ποιο είναι επιτέλους το μυστικό που τις κάνει τόσο ξεχωριστές;

Πλάνο υγείας. Τι να ελέγξετε και πότε. Πριν προγραμματίσετε τις ετήσιες εξετάσεις προληπτικού ελέγχου, μάθετε τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε πριν από την κάθε εξέταση, αλλά και σε ποιες χρονικές περιόδους είναι καλύτερα να τις πραγματοποιήσετε.

Αποτοξίνωση για αδυνάτισμα και ευεξία. Ενα διατροφικό διάλειμμα μετά τις παρασπονδίες των γιορτών είναι ό,τι πρέπει για τη σιλουέτα και για την υγεία μας.
Γιόγκα το πρωί στο σπίτι. Προτάσεις για ασκήσεις όταν ξυπνήσουμε πριν φύγουμε για την εργασίας μας. Θα βοηθήσουν να ενεργοποιηθούν το σώμα και ο νους και θα μας γεμίσουν ενέργεια για όλη την ημέρα.

Φροντίδα στο κρύο. Συνηθίζουμε να δίνουμε μεγάλη έμφαση στο πρόσωπο αλλά παραδόξως παραμελούμε άλλα ευάλωτα χαρακτηριστικά μας, που προδίδουν εύκολα το πέρασμα του χρόνου, όπως τα χείλη και τα χέρια μας. Πώς να τα φροντίζουμε όλο τον χρόνο και ειδικά τον χειμώνα που εντείνει τις ανάγκες τους για θρέψη και προστασία.

Αλλάζουμε τώρα. Πόσο εύκολα είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και όταν φτάσουμε στα γεράματά μας να κοιτάξουμε πίσω και με ικανοποίηση να πούμε ότι δεν σπαταληθήκαμε αλλά τα κάναμε όλα έτσι όπως θέλαμε;

Βιταμίνη D. Εχουμε όση πρέπει; Είναι η μοναδική βιταμίνη που συντίθεται με τη βοήθεια του ήλιου. Παρότι όμως ζούμε σε μια ηλιόλουστη χώρα, η επάρκειά μας σε αυτή δεν είναι αυτονόητη.

Αμυνα στην πόλη. Η άνθηση των καλλυντικών κατά της περιβαλλοντικής μόλυνσης μας κάνει να αναρωτιόμαστε: Μπορεί πράγματι μια κρέμα να προστατεύσει το δέρμα από την ατμόσφαιρα της πόλης;

Vita,

η ζωή στα καλύτερά της

ΥΓΕΙΑ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ – FITNESS – BEAUTY – MODA

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024