Ολοκληρώθηκαν οι διακοπές στον Πανιώνιο, με τους Κυανέρυθρους να επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις.
Το «παρών» στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μάλιστα έδωσε και ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με την τουρκική Αλάνιασπορ και ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ο έμπειρος άσος, ο οποίος είχε περάσει από τον Πανιώνιο την επταετία 2004-2011, ζήτησε να προπονείται με την παλιά του ομάδα, προκειμένου να διατηρείται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Οι άνθρωποι του συλλόγου έκαναν δεκτό το αίτημά του και μέχρι να βρει ομάδα θα προπονείται με τον Πανιώνιο.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τη σημερινή προπόνηση έλειπαν οι Σπιριντόνοβιτς, Μαλέρπ, Μπανανά και Άλμπεργκ, οι οποίοι είχαν βγάλει τα εισιτήριά τους με βάση την άδεια που είχε δώσει ο Ανιγκό, η οποία ήταν μεγαλύτερη από αυτή που έδωσε ο Άκης Μάντζιος.
LIVE: Άρσεναλ – Γουλβς. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρσεναλ – Γουλβς για τη 16η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.
Για μία ακόμη φορά ο προπονητής του Άρη Μανόλο Χιμένεθ, δεν ανακοίνωσε αποστολή για το αυριανό (14/12) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Πρόκριση στους «8» του Champions League εξασφάλισε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού και μαζί «αγκάλιασε» την πρώτη θέση στον όμιλο, μετά τη νίκη με 20-9 επί του Αλίμου ΝΑΣ για την 4η αγωνιστική.