Λαμία: Μαχαίρωσαν 33χρονο στο κεφάλι στο κέντρο της πόλης
Το περιστατικό συνέβη ύστερα από συμπλοκή τεσσάρων ατόμων μέσα σε ταχυφαγείο
Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε λίγο πριν τις 08.00 το πρωί στο κέντρο της Λαμίας, σε ταχυφαγείο της οδού Ρήγα Φεραίου. Δύο άτομα ηλικίας περίπου 30 ετών, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες του lamianow έχουν απασχολήσει αρκετές φορές τις αρχές στο παρελθόν, συνεπλάκησαν με άλλα δύο άτομα εντός του καταστήματος.
Το επεισόδιο συνέβη όταν η μία παρέα ζήτησε το λόγο από την άλλη -επειδή γελούσαν. Γρήγορα πιάστηκαν στα χέρια και τότε ο δράστης έβγαλε ένα μαχαίρι και κάρφωσε τον 33χρονο της άλλης παρέας, ευτυχώς ξώφαλτσα, στο κεφάλι του.
Επικράτησε πανικός ενώ στο σημείο έφτασαν άμεσα το ΕΚΑΒ αλλά και η αστυνομία που συνέλαβε τα δύο άτομα πουπροκάλεσαν το επεισόδιο οδηγώντας τους στο αστυνομικό Μέγαρο.
Ο 33χρονος που μαχαιρώθηκε μεταφέρθηκε άμεσα στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίαςκαι οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Ο 30χρονος που ήταν μαζί του δεν χρειάστηκε νοσηλεία.
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



















![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)

![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)

























![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)
























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442