Ο οίκος Chanel θα αποτελέσει ένα από τα θέματα μιας νέας σειράς ντοκιμαντέρ του συνδρομητικού καναλιού Netflix, η οποία υπογραμμίζει τη δουλειά διαφορετικών οραματιστών στους κόσμους της μόδας, του φιλμ, του φαγητού, του χώρου, του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας, ανέφερε η WWD.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL (@chanelofficial) στις
Ο διάσημος γαλλικό οίκος μόδας θα αποτελέσει το επίκεντρο του πρώτου επεισοδίου, το οποίο θα παρακολουθήσει τον δημιουργικό διευθυντή του οίκου, Karl Lagerfeld, καθώς προετοιμάζεται για την επίδειξη Άνοιξη / Καλοκαίρι του 2018.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL (@chanelofficial) στις
Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Andrew Rossi, ο οποίος βρισκόταν πίσω από το δημοφιλές ντοκιμαντέρ «Η πρώτη Δευτέρα του Μάη», το οποίο εξέτασε την προετοιμασία πίσω από την έκθεση «China Through The Glass» του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέα Υόρκης.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL (@chanelofficial) στις
Για 7 ημέρες, ο Rossi είχε πλήρη και ελεύθερη πρόσβαση στο ατελιέ του Lagerfeld και παρακολουθούσε κάθε κίνηση του Κάιζερ της μόδας και της ομάδα του, όπου και γύρισε ελεύθερα σκηνές αποτυπώνοντας αυτό που συνέβη την εβδομάδα πριν από την πασαρέλα.
Η ταινία θα είναι διαθέσιμη για παρακολούθηση στο Netflix από τις 21 Δεκεμβρίου.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας