Super League: Αναζητεί τηλεοπτική παραγωγή για επτά ομάδες
Τρίτο πρόσωπο για την ανάθεση του έργου της τηλεοπτικής παραγωγής των εντός έδρας αγώνων των Απόλλωνα Σμύρνης, Άρη, Ατρόμητου, Λαμίας, Ξάνθης, Παναθηναϊκού και Παναιτωλικού για το β΄ γύρο του Πρωταθλήματος αναζητεί η Superleague
Η Superleague κατέθεσε επίσημη πρόσκληση περί υποβολής προσφορών για το έργο της τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων των Απόλλωνα Σμύρνης, Άρη, Ατρόμητου, Λαμίας, Ξάνθης, Παναθηναϊκού και Παναιτωλικού. Σημειωτέον την παραγωγή για τους αγώνες των επτά ομάδων των οποίων τα τηλεοπτικά δικαιώματα έχει η ΕΡΤ, είχε αναλάβει για το πρώτο μισό της σεζόν η Nova.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας:
«Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος επαγγελματικού ποδοσφαίρου ανδρών ανώτατης κατηγορίας (A’ Εθνική – Super League) με την επωνυμία «Super League Ελλάδα Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης» (εφεξής η «αναθέτουσα αρχή» ή η «Super League»), η οποία αποτελεί νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, μη υπαγόμενο στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, επιθυμεί να αναθέσει σε τρίτο πρόσωπο το έργο της τηλεοπτικής παραγωγής των εντός έδρας αγώνων ποδοσφαίρου ανδρών των ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Άρης, Ατρόμητος Αθηνών, Λαμία, Ξάνθη, Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός για το β΄ γύρο του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή 2018/19»
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Η Λίβερπουλ του Άρνε Σλοτ ηττήθηκε και από τη Μπράιτον με 2-1 και συμπλήρωσε 10 ήττες στην Premier League, γεγονός που είχε να συμβεί 10 ολόκληρα χρόνια.
Με 0-0 απέναντι στη Μαρκό, έκλεισε τη σεζόν στη Super League 2 η πρωταθλήτρια Καλαμάτα, ενώ ο Πανιώνιος νίκησε 3-0 εντός τον Ολυμπιακό Β’ . «Αγκαλιά» με την παραμονή η Ελλάς Σύρου νίκησε 1-0 τα Χανιά.
Με δύο γκολ του Ντάνι Γουέλμπεκ η Μπράιτον επικράτησε με 2-1 της Λίβερπουλ η οποία έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη και χάνει έδαφος για την τετράδα.