O βέλγος διεθνής πορτιέρε της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά, είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του 2018, σύμφωνα με τη Διεθνή Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS).
Στην κατάταξη που καταρτίστηκε από μια ομάδα 90 εμπειρογνωμόνων από όλο τον κόσμο, συγκέντρωσε 181 πόντους ( προσμετρήθηκε βέβαια και η παρουσία του με την Τσέλσι) και βρέθηκε μπροστά από τον Γάλλο της Τότεναμ Ούγκο Λιορίς (109 βαθμοί) και τον Ιταλό της Παρί Σεν Ζερμέν Τζανλουίτζι Μπουφόν (59 βαθμοί), οποίος είχε νικήσει πέρυσι.
Μετά τον Ζαν Μαρί Πφαφ (1986) και τον Μισέλ Πρεντόμ (1994), ο Τιμπό Κουρτουά είναι ο τρίτος Βέλγος που κερδίζει το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα στον κόσμο από το IFFHS.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η Εθνική μας ομάδα διέλυσε με 20-8 την Τουρκία και συνέχισε νικηφόρα την πορεία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μπαίνοντας με το δεξί και στον Β’ όμιλο της διοργάνωσης
Ο Πανιώνιος πέρασε από την έδρα του Προμηθέα επικρατώντας με 91-87 και σημείωσε τη δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα παίρνοντας τεράστια βαθμολογική ανάσα.
Χωρίς νίκη για 4η σερί αγωνιστική στην Premier League η Λίβερπουλ, μετά το το 1-1 στην έδρα της με τη Μπέρνλι. Επέστρεψε στα «τρίποντα» η Τσέλσι, με 2-0 επί της Μπρέντφορντ κι ανέβηκε στην 6η θέση.
LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ για την 22η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.