ο καλοκαίρι στο deal που έγινε μεταξύ ΑΕΚ και Απόλλων σχετικά με την πώληση του Χρήστου Αλμπάνη είχε μπει και μια σχετική ρήτρα που δίνει στην ομάδα της Ριζούπολης τον πρώτο λόγο σε περίπτωση δανεισμού του παίκτη τον Ιανουάριο. Όμως η τραγική πορεία της ομάδας που αν συνεχιστεί και τον Δεκέμβριο, θα την αφήσει εκτός στόχων από πολύ νωρίς και θα την αναγκάσει να πετάξει λευκή πετσέτα. Οπότε θα χάσει την δυναμική της και αυτή η ρήτρα.
Η πόλη του Χιούστον όρισε την 7η Απριλίου ως την ημέρα του ποδοσφαίρου και μεταξύ των τιμώμενων προσώπων ήταν και ο παλαίμαχος άσος του Άρη Βασίλης Ψηφίδης, ο οποίος κατέκτησε του Κύπελλο το 1970.
Οι συμπατριώτες του Σάσα Βεζένκοφ περιμένουν πώς και πως για να δουν από κοντά τον Βούλγαρο διεθνή, με τους υπεύθυνους του γηπέδου να ανοίγουν και το πάνω διάζωμα.
Η ομάδα της Κηφισιάς έχει πετύχει κάτι παραπάνω από έναν άθλο στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ και τα επιτεύγματα της συνθέτουν μία μοναδική αθλητική ιστορία.