Δεν θα πραγματοποιηθούν αποκομιδές απορριμμάτων την προσεχή Δευτέρα, καθώς τα αμαξοστάσια των δήμων θα παραμείνουν κλειστά μετά από απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα εργατικά δυστυχήματα στις υπηρεσίες καθαριότητας της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Μετά τον σημερινό θανατηφόρο τραυματισμό οδηγού απορριμματοφόρου, κοντά στον ΧΥΤΑ Φυλής, αλλά και τον θάνατο εργάτη καθαριότητας στον Ασπρόπυργο, την περασμένη Παρασκευή, η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί να αναλάβουν τις ευθύνες τους τα υπουργεία Εργασίας και Εσωτερικών, που είναι αρμόδια για τους ελέγχους στις υπηρεσίες καθαριότητας, καθώς και τους αιρετούς «που εντατικοποιούν σε υπέρμετρο βαθμό την εργασία των συναδέλφων στην τοπική Αυτοδιοίκηση με συνέπεια εκατόμβη νεκρών».
Για τα αίτια των εργατικών ατυχημάτων στους δήμους, η Ομοσπονδία κάνει λόγο για εντατικοποίηση της εργασίας, λόγω έλλειψης προσωπικού, έλλειψη μέσων ατομικής προστασίας, μη τήρηση της νομοθεσίας για την υγιεινή και την ασφάλεια και κακοσυντηρημένο μηχανολογικό εξοπλισμό.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας