«Δεν διαπιστώθηκε ούτε καταγγέλθηκε τραυματισμός αστυνομικών και φιλάθλων»
Πουθενά λόγος για βιαιοπραγία ή τραυματισμός στην έκθεση της αστυνομίας. Απομακρύνονται τα… όνειρα κάποιων για βαριά τιμωρία του Ολυμπιακού για τα γεγονότα της Πάτρας
Για ρίψεις αντικειμένων και επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ωστόσο να γίνεται αναφορά για βιαιοπραγίες, γίνεται λόγος στην έκθεση της Αστυνομίας, για τα επεισόδια που έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του Παμπελοποννησιακού, στο περιθώριο του αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό.
Γίνεται λοιπόν, αντιληπτό ότι το… όνειρο κάποιον, για αφαίρεση τριών βαθμών από τους «ερυθρόλευκους» θα μείνει απατηλό, αφού δεν υπάρχει πουθενά αναφορά για βιαιοπραγίες κατά προσώπων που απαιτεί το άρθρο 15, παράγραφος 4β για να επιβληθεί η ποινή της αφαίρεσης βαθμών ενώ όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά… «δεν διαπιστώθηκε ούτε καταγγέλθηκε τραυματισμός αστυνομικών και φιλάθλων».
Σαρωτικό ξεκίνημα για τους Κρητικούς που προηγήθηκαν με δυο γκολ του Φούντα στο 3’ και στο 7’ και επέστρεψαν στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές. Το 3-0 ο Σαλσίδο στο 56’.
Ο Λαμίν Γιαμάλ είχε να σκοράρει τρία παιχνίδια για τη Μπαρτσελόνα, όμως στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ έβαλε δύο γκολ, το ένα πιο όμορφο από το άλλο!
Ο Ηρακλής είναι ξανά στη Super League! Ο «Γηραιός» επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας εκτός έδρας χάρη στο «χρυσό» γκολ του Κούστα στο 90ό λεπτό και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό του.