Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί αναμφίβολα να βαδίζει στον σωστό αγωνιστικά δρόμο, όπως επιβεβαιώθηκε και από την προχθεσινή εμφάνιση του στην Μόσχα. Ας δούμε τι προκύπτει τακτικά για τους ερυθρόλευκους από το δυνατότερο crash test μέχρι σήμερα.
Οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να κοιτάξουν στα μάτια την κραταιά Cska, αποδεικνύοντας ότι τα διπλά σε Ρωσία και Βιτόρια δεν αποτελούσαν απλώς πυροτεχνήματα – παρά την κακή παρένθεση της Αρμάνι. Ο σύλλογος μοιάζει φέτος να έχει τις δυνατότητες για να μπορεί να κερδίζει δυνητικά παντού – σε οποιαδήποτε έδρα, κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο.
Άλλωστε αναφερόμαστε σε μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της Ευρώπης την τρέχουσα δεκαετία – υπό φυσιολογικές συνθήκες τα υποτιθέμενα μεγαθήρια της Ευρωλίγκας θα έπρεπε να έχουν αρχίσει ήδη να ανησυχούν. Στο λιμάνι φαίνεται να χτίζεται κάτι πραγματικά καλό.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (1/2) έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Κλέιτον Φερνάντες Σίλβα. - «Έρχομαι στον Ολυμπιακό για να σκοράρω πολλά γκολ»», τόνισε στις δηλώσεις του.
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, απάντησε στον Μάριο Ηλιόπουλο και αποκάλυψε όσα έγιναν στο… τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας.
Την Ουγγαρία θα αντιμετωπίσει η Εθνική μας στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο γυναικών στην Πορτογαλία. Ολλανδία – Ιταλία το άλλο ματς της τετράδας.
Αυτές είναι οι δηλώσεις που έκανε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, λίγο μετά το «ντου» στον αγωνιστικό χώρο και τον προπηλακισμό του διαιτητή Ντάνι Μάκελι, στο φινάλε του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.