Αρραβωνιαστικιά Κασόγκι : Ήξερε ότι θα είχε προβλήματα στο προξενείο
Η αρραβωνιαστικιά του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Haberturk ότι ο αρραβωνιαστικός της, είχε αναφέρει ότι θα αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας
Η αρραβωνιαστικιά του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Haberturk ότι ο αρραβωνιαστικός της, είχε αναφέρει ότι θα αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας.
Η ίδια ανέφερε ότι ο Κασόγκι δεν είχε δεχτεί οδηγίες για να επισκεφτεί το προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, από την διπλωματική αντιπροσωπεία του βασιλείου στην Ουάσινγκτον, ενώ ο ίδιος δεν ήθελε να πάει.
Ο Κασόγκι εξέφραζε τον φόβο κλιμάκωσης της έντασης ή απόρριψης των αιτημάτων του, στην περίπτωση που δεν πήγαινε στο προξενείο.
Ο ίδιος εκτιμούσε ότι η Σαουδική Αραβία δεν θα τολμούσε να τον ανακρίνει ή να τον συλλάβει στο έδαφος της Τουρκίας.
Σύμφωνα με την ίδια, ο Κασόγκι είχε πει ότι του είχαν φερθεί καλό στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας, μετά την πρώτη επίσκεψή του, στις 28 Σεπτεμβρίου.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.