Μπορεί στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, η Τούμπα να αποτελεί «απόρθητο» φρούριο για τον ΠΑΟΚ, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και στους αγώνες του για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μετά και την ήττα του από την Βίντι το βράδυ της Πέμπτης (2-0), ο Δικέφαλος του Βορρά σημείωσε ιστορικό αρνητικό ρεκόρ, αφού για πρώτη φορά στην Ιστορία του χάνει τρία διαδοχικά ευρωπαϊκά παιχνίδια στην έδρα του.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
O Ράφα Μπενίτεθ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Πλζεν αλλά και για την προσπάθεια που κάνει στους πράσινους, ώστε να αρχίσουν να διεκδικούν τίτλους.