Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο στο Λουξεμβούργο την Ντουντελάνζ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει κατά πολύ το μέλλον του στη διοργάνωση.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παραμονές του αγώνα, πόσταρε μία φωτογραφία μετρώντας αντίστροφα για την ερχόμενη αναμέτρηση, με πρωταγωνιστή τον Μπίμπαρς Νάτχο και μήνυμα «Μία μέρα απομένει»
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης την Μπαρτσελόνα έχοντας τον Τζέριαν Γκραντ στη διάθεσή του, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.