Σαλβίνι κατά Ε.Ε: Αυτό τον προϋπολογισμό δεν θα τον αλλάξουμε
Είμαστε εδώ για να βελτιώσουμε τη ζωή των Ιταλών σημείωσε ο γραμματέας της Λέγκα
Ο γραμματέας της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι αναφέρθηκε και πάλι στη χθεσινή απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να απορρίψει τον ιταλικό προϋπολογισμό.
«Είμαστε εδώ για να βελτιώσουμε τη ζωή των Ιταλών. Νομίζω ότι είναι μια επίθεση η οποία βασίζεται σε προκαταλήψεις», είπε ο Σαλβίνι. Πρόσθεσε, δε, ότι «η κύρια διαφορά εντοπίζεται στην πρόθεση να μειωθεί η συντάξιμη ηλικία, κάτι που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του 90% των ιταλικών κομμάτων».
Ο υπουργός Εσωτερικών, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, τόνισε ότι «όλοι οι προϋπολογισμοί των προηγούμενων κυβερνήσεων αύξησαν το χρέος κατά τριακόσια δισεκατομμύρια ευρώ. Επανάλαβε ότι “πρόκειται για μια επίθεση κατά της ιταλικής οικονομίας, διότι κάποιοι θέλουν να αγοράσουν τις ιταλικές επιχειρήσεις κάτω από την τιμή κόστους».
«Μπορούν να στείλουν γράμματα μέχρι τα Χριστούγεννα. Αυτό τον προϋπολογισμό δεν θα τον αλλάξουμε», τόνισε τέλος ο Ματέο Σαλβίνι.
- Νέα δικογραφία ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχει έρθει το παραμικρό», λένε από τη Βουλή
- Η ΚΕΔΕ στους ευρωπαϊκούς θεσμούς με στρατηγική προτάσεων και διεκδικήσεων
- Ψαρόπουλος: Αυτή η δίκη είναι ο αγώνας της ζωής μου
- Μανώλης Μητσιάς για Μαρινέλλα: «Σφράγισε με την προσωπική της φωνή και ευαισθησία το ελληνικό τραγούδι»
- Φάμελλος σε Κακλαμάνη: Η κυβέρνηση απαξιώνει το Κοινοβούλιο και προσβάλλει τους Έλληνες πολίτες
- Τέμπη: «Ελπίζω σε μία δίκαιη δίκη – Ο γιος μου ζει στο σκοτάδι» λέει ο πατέρας του Γεράσιμου
- Συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού Δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη για τη Ζωή Δανιηλίδου
- Οι νέοι, ο νούμερο ένα στόχος των τρομοκρατικών δικτύων στην Ευρώπη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/vitaly-gariev-ngN4CTsIBjE-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442