Εκρηκτικός μηχανισμός κοντά στο σπίτι του Τζορτζ Σόρος
H συσκευή είχε τοποθετηθεί στο γραμματοκιβώτιο
Εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε στο γραμματοκιβώτιο έξω από το σπίτι του Τζορτζ Σόρος στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας.
Πιο συγκεκριμένα, ο εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτερας από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σπίτι του γνωστού δισεκατομμυριούχου, αφού δέχτηκαν μία κλήση για ένα «ύποπτο πακέτο».
«Ένας εργαζόμενος στην οικία άνοιξε το πακέτο, και είδε μέσα κάτι που έμοιαζε με εκρηκτική συσκευή. Το άτομο αυτό μετέφερε το πακέτο σε δασώδη έκταση που βρίσκεται κοντά», ανέφερε η ανακοίνωση της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης.
Όπως επισημαίνεται, ο Σόρος δεν βρισκόταν στην οικία του εκείνη την ώρα.
Σύμφωνα με τους New York Times, πυροτεχνουργοί που έσπευσαν στο σημείο προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη της συσκευής για προληπτικούς λόγους.

- Ο Λευκός Οίκος σχεδιάζει σύγκληση του «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα στις 19 Φεβρουαρίου
- Όλες οι αλλαγές στις εισφορές για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες
- Γίνε μάστερ της ηρεμίας – Πώς να κρατήσεις το στρες υπό έλεγχο
- Βελτιωμένος ο καιρός το Σάββατο: Άνοδος της θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη – Πού θα βρέξει
- Μπλόκο σε πωλήσεις και ενοικιάσεις παλαιών κατοικιών
- Το μάθημα των Αζτέκων: Πώς η εξουσία του φόβου και του εξαναγκασμού οδηγεί στην κατάρρευση
- Μπορεί το σεξ να μας κάνει πιο ευτυχισμένους;
- Το παράδειγμα του Λύντον Τζόνσον στο Βιετνάμ μπορεί να ακολουθήσει ο Τραμπ στο Ιράν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)

















![H Λιβύη παρέδωσε ύποπτο για την επίθεση του 2012 σε προξενικό χώρο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/al-bakoush-libya-us-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442