Κινηματογραφική ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Πεύκη σε γνωστό κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη.
Συγκεκριμένα, στις 4.20 άγνωστοι λήστεψαν κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στη Λεωφόρο Ειρήνης. Όπως έγινε γνωστό, οι ληστές, πάρκαραν μπροστά από το κατάστημα στο δρόμο κι αφού έδεσαν το ρολό με σχοινί το τράβηξαν με το αυτοκίνητο και μπήκαν μέσα αφαιρώντας πολλά προϊόντα.
Μάλιστα, είναι η τρίτη φορά που ληστεύουν το συγκεκριμένο κατάστημα.
Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται από την Αστυνομία.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας