Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίζονται ως υποψήφιοι μνηστήρες για τον Ενγκολό Καντέ, αλλά η Τσέλσι (αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League) απάντησε σε αυτά τα μεταγραφικά σενάρια προσφέροντας νέο συμβόλαιο στον Γάλλο αμυντικό μέσο.
Οι Λονδρέζοι μάλιστα συμφώνησαν με τον 27χρονο παίκτη για επέκταση συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2024 (το τωρινό συμβόλαιο εκπνέει το 2021). To deal περιλαμβάνει προφανέστατα βελτιωμένες αποδοχές και σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ θα πέσουν οι υπογραφές μέχρι το τέλος του 2018.
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.
Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και έκανε μεγάλο πρώτο βήμα πρόκρισης στους «8» του EHF European Cup, νικώντας τη ΒΚ-46 με σκορ 39-30 στην Ηλιούπολη.
LIVE: Βόλος – Άρης. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βόλος – Άρης για την 21η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.