Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το κόστος για την ΑΕΚ είναι κυρίως ψυχολογικό

Το κόστος για την ΑΕΚ είναι κυρίως ψυχολογικό

Ο τρόπος που πληγώνει την ΑΕΚ και οι απαντήσεις στα διλήμματα που δεν δικαίωσαν τον Ουζουνίδη

Για την ΑΕΚ, η ήττα της Τούμπας κόστισε περισσότερο ψυχολογικά, από ότι βαθμολογικά. Δεν ήρθε και η… καταστροφή για την Ένωση με αυτό το αποτέλεσμα, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο έχασε από τον ΠΑΟΚ, την πληγώνει.

Μπορεί αυτό το τελικό 2-0 να δείχνει «καθαρό» ως σκορ νίκης, ωστόσο δεν αποτυπώνει απόλυτα την εικόνα του ματς. Ενός ματς που κρίθηκε από δύο ατομικά λάθη και την κλάση του Πρίγιοβιτς. Η ΑΕΚ δέχθηκε δύο γκολ σε χρονικά σημεία του αγώνα που όχι μόνο δεν δεχόταν πίεση, αλλά έδειχνε και πιο απειλητική.

Η ανεξήγητη αντίδραση του Λαμπρόπουλου στο πρώτο γκολ και η καθυστερημένη αντίδραση αρχικά του Γαλανόπουλου και στη συνέχεια του Οικονόμου στο δεύτερο, έδωσαν στον ΠΑΟΚ μια νίκη που όχι δεν άξιζε, αλλά δεν έδειχνε ικανός να πάρει αλλιώς. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν ήταν συνολικά καλύτερη από την Ένωση, στην οποία δεν βγήκε τίποτα στο ματς.

Δεν είναι μόνο τα δύο δοκάρια που δημιουργούν ένα αίσθημα… αδικίας στους Κιτρινόμαυρους. Η ΑΕΚ φάνηκε να έχει πλάνο και μάλιστα, να μπορεί να το εφαρμόσει. Ωστόσο η τύχη δεν ήταν με το μέρος της.

Όπως δεν ήταν και με εκείνο του Μαρίνου Ουζουνίδη. Μιας και οι… απαντήσεις του στα δύο διλήμματα της ενδεκάδας, για τον παρτενέρ του Οικονόμου και εκείνον του Λιβάγια δηλαδή, δεν τον δικαίωσαν. Ο Λαμπρόπουλος «χρεώνεται» στο 100% τη φάση του 1-0, ενώ ο Πόνσε από την άλλη δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να ασκήσει πίεση στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024