Οι αριθμοί μαρτυρούν την προσφορά του Σάμι Κεντίρα στη Γιουβέντους (113 αγώνες, 20 γκολ, 14 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις) και η ιταλική ομάδα αποφάσισε να επεκτείνει το συμβόλαιο του μέχρι το 2021.
Αν το εξαντλήσει ο Γερμανός θα συμπληρώσει εξαετία στη Γηραιά Κυρία, καθώς μεταπήδησε από τη Μαδρίτη στο Τορίνο το 2015.
Η νέα συμφωνία του Κεντίρα με τη Γιουβέντους προβλέπει και οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο (μέχρι το 2022).
Ιδού η ανακοίνωση μέσω Twitter που συνοδεύεται και με βίντεο από χάι λάιτς του 31χρονου κεντρικού μέσου:
OFFICIAL | @SamiKhedira extends his contract with Juventus until 2021! ✍️⚪️⚫️
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μπαρτσελόνα ισοπέδωσε την Αθλέτικ Μπιλμπάο στον ημιτελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ στην Τζέντα και πέρασε στον τελικό για να αντιμετωπίσει είτε τη Ρεάλ είτε την Ατλέτικο Μαδρίτης.
LIVE: Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:15 την αναμέτρηση Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 21η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.