Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε από μέλη του ΠΑΜΕ έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης, όπου λάμβανε χώρα εκδήλωση με ομιλητές τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, και τον αναπληρωτή υπουργό, Παύλο Πολάκη.
Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα και ζητούσαν μεταξύ άλλων δωρεάν ενιαίο – δημόσιο σύστημα Υγείας και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Η εκδήλωση του υπουργείου Υγείας έχει θέμα: «Δημόσιος απολογισμός του κυβερνητικού έργου στην Υγεία – βήματα αναβάθμισης του ΕΣΥ στη Βόρεια Ελλάδα – πολιτικές προτεραιότητες στη μεταμνημονιακή περίοδο».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας