Ο Γιάννης Μπουζούκης, «ήρωας» της πρώτης αγωνιστικής για τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο βελτιωμένο συμβόλαιο με τους πράσινους.
Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε βασικός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, κόντρα στην Ξάνθη. Μαζί με τον Χατζηγιοβάνη ήταν οι δύο που ξεχώρισαν, αλλά ο Μπουζούκης ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση με την γκολάρα που πέτυχε και έδωσε τους τρεις βαθμούς στο τριφύλλι.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Με δύο διακρίσεις πέτυχε ο Στέλιος Αργυρόπουλος στο κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» της Αλεξανδρούπολη στο προκριματικό τουρνουά του World Cup Υδατοσφαίρισης Ανδρών.