Η Χοφενχάιμ έβαλε δύσκολα στην πρωταθλήτρια Μπάγερν, στην πρεμιέρα της φετινής Μπουντεσλίγκα, αλλά η εμπειρία νίκησε τον ενθουσιασμό.
Η ομάδα του Νίκο Κόβατς επιβλήθηκε με 3-1 στην «Allianz Arena» του Μονάχου κάνοντας θετικό ξεκίνημα στην προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της. Ο Μίλερ άνοιξε το σκορ στο 23΄, ισοφάρισε ο Ζάλαϊ στο 57΄, αλλά ο Λεβαντόφσκι με πέναλτι στο 82΄ έδωσε προβάδισμα εκ νέου στους Βαυαρούς. Στο 86΄ ο Τόμας Μίλερ σκόραρε εκ νέου, ο διαιτητής μέτρησε αρχικά το τέρμα αλλά το ακύρωσε όταν συμβουλεύτηκε το VAR, καθώς ο Γερμανός διεθνής Γερμανός είχε χρησιμοποιήσει το χέρι. Τελικά, τη νίκη «κλείδωσε» ο Ρόμπεν σκοράροντας στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.
Με 14/28 τρίποντα, πρώτο σκόρερ τον Ρογκαβόπουλο με 5/5 από τα 6,75μ. και τους Γιουρτσεβέν (17π.), Τολιόπουλο (14π.) και Γκραντ (13π.) άξιους συμπαραστάτες ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την ΑΕΚ στα Λιόσια