Πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό γόνατο αντιμετωπίζει ο Ομάρ Ελ Καντουρί, που αποκόμισε από την αναμέτρηση με την Σπαρτάκ Μόσχας. Ο Μαροκινός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία όπου διαπιστώθηκε πως έχει οστικό οίδημα, γεγονός το οποίο το καθιστά αμφίβολη την συμμετοχή του στο ματς του Ντα Λουζ.
Από εκεί και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στη Μόσχα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης και οι υπόλοιποι δούλεψαν στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας με στοιχεία και φυσικής κατάστασης.
Την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ έκανε κι ο Πόντους Βέρνμπλουμ που πέρασε από ιατρικές εξετάσεις κι αγωνιστικά τεστ και συμμετείχε σε κομμάτι του προγράμματος. Την Παρασκευή (17.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:00 στη Νέα Μεσημβρία.
Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι, νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Χόιλουντ για τους νικητές, ο Γιλντίζ αυτό της «Μεγάλης Κυρίας».
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.