Οι καταστροφικές πλημμύρες που πλήττουν τη νότια Γαλλία έχουν υποχρεώσει τις Αρχές να προχωρήσουν στην απομάκρυνση 1.600 ανθρώπων, κυρίως από κάμπινγκ, στην περιοχή.
Ένας 70χρονος Γερμανός, ο οποίος βοηθούσε στην επίβλεψη παιδιών σε ένα από τα κάμπινγκ της περιοχής, αγνοείται από χθες, Πέμπτη, όταν και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.
Περισσότεροι από 400 πυροσβέστες και αστυνομικοί καθώς και 4 ελικόπτερα επιχειρούν στις πληγείσες περιοχές για να βοηθήσουν τους πληγέντες.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας