Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι τη Δευτέρα, 13 Αυγούστου και ώρα 12:00, θα γίνει η κλήρωση της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, στην οποία από φέτος θα αγωνίζονται και ερασιτεχνικές ομάδες.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
Την Δευτέρα 13 Αυγούστου και ώρα 12:00, στα γραφεία της ΕΠΟ, θα διενεργηθεί η κλήρωση της 1ης φάσης του νέου Κυπέλλου Ελλάδας, στο οποίο εκχωρείται η δυνατότητα συμμετοχής και σε ερασιτεχνικές ομάδες.
Η κλήρωση της 1ης φάσης θα πάρουν μέρος 53 ομάδες και μία εξ αυτών θα περάσει στην επόμενη φάση άνευ αγώνα. Οι υπόλοιπες πενήντα δύο 52 θα δημιουργήσουν είκοσι έξι 26 ζευγάρια, που θα αγωνιστούν την Κυριακή 26 Αυγούστου σε μονούς αγώνες.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.