Ψεκασμοί σε ρέματα της Αθήνας για καταπολέμηση των κουνουπιών
Από την Περιφέρεια Αττικής
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα βιολογικών εφαρμογών (ψεκασμοί, ταμπλέτες κ.λπ.) για την καταπολέμηση των κουνουπιών στη βόρεια Αθήνα από την Περιφέρεια Αττικής.
Σήμερα, ολοκληρώθηκε ο έκτος κύκλος παρεμβάσεων προνυμφοκτονίας σε ρέματα με λιμνάζοντα νερά στη Κηφισιά, τη Μεταμόρφωση, το Μαρούσι, τη Λυκόβρυση, την Πεύκη, τη Φιλοθέη και το Ψυχικό.
Ο έβδομος κύκλος θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 και στους δώδεκα δήμους της Περιφερειακής Ενότητας.
- ΠΑΣΟΚ: Κρίσιμο Πολιτικό Συμβούλιο – Μηνύματα Ανδρουλάκη στο εσωτερικό και ανακοίνωση «κυβερνητικής ομάδας»
- Συνταγή: Αραβική με κοτόπουλο και σως γιαουρτιού
- Ανοιχτή πληγή για το Μαξίμου οι υποκλοπές – Μπαίνουν στην εξίσωση για πρόωρες εκλογές
- Μαρούσι: Άγνωστοι πυρπόλησαν αυτοκίνητα της Περιφέρειας
- Ανεβαίνει η θερμοκρασία, συννεφιά και βροχές στα ορεινά
- Πανελλαδικές 2026: Σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
- Η άσκηση pilates που αλλάζει τα πάντα σε δύο λεπτά
- Μεταμόσχευση νεφρού με τη χρήση αντισωμάτων CAR-T σε τρεις ασθενείς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-rachel-claire-5531048-315x220.jpg)





















































![CNN: Η φωτιά στο αεροπλανοφόρο Gerald Ford ήταν πολύ πιο σοβαρή από όσο άφησαν να εννοηθεί [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/photo-collage.png-315x220.png)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442