Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Lufthansa : Νέο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Φρανκφούρτη

Lufthansa : Νέο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Φρανκφούρτη

Από τις 28 Οκτωβρίου

Την απευθείας σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Φρανκφούρτη, με δύο πτήσεις την εβδομάδα, προσθέτει στο χειμερινό πρόγραμμά της για το 2018 η Lufthansa. Το νέο δρομολόγιο θα ξεκινήσει στις 28 Οκτωβρίου και θα εκτελείται κάθε Παρασκευή και Κυριακή.

Τα εισιτήρια διατίθενται, ήδη, προς κράτηση είτε μέσω των συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών πρακτορείων, είτε μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας Lufthansa.com.

«Η Θεσσαλονίκη έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο ως τουριστικός προορισμός. Εκτός από την προσωπικότητα που έχει ως πόλη, την κουλτούρα της, τη γαστρονομία και τη διασκέδαση που προσφέρει, αποτελεί ιδανική αφετηρία για πεζοπορίες και εξερεύνηση της Βόρειας Ελλάδας ή πέρασμα στη νοτιοανατολική Χαλκιδική. Βασιζόμενοι στα οικονομικά δεδομένα, στην αγορά ταξιδιών στη Βόρεια Ελλάδα, στις εμπορικές και επιχειρηματικές σχέσεις με τη Γερμανία, καθώς και στη μετακίνηση τουριστών ανάμεσα στην Ελλάδα και στη Γερμανία είχαμε αναπτύξει μεγάλο ενδιαφέρον για την επαναφορά του δρομολογίου Θεσσαλονίκη-Φρανκφούρτη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το ενδιαφέρον αυτό μετουσιώθηκε σε απόφαση για την περαιτέρω ανάπτυξη του Ομίλου Lufthansa στην περιοχή» σημείωσε ο γενικός διευθυντής Πωλήσεων του Ομίλου Lufthansa για την Ελλάδα και την Κύπρο, Κωνσταντίνος Τζεβελέκος.

Eπίσης, ακόμα δύο αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa, η Austrian Airlines και η Eurowings, θα προσφέρουν πτήσεις τη φετινή χειμερινή περίοδο από τη Θεσσαλονίκη προς δημοφιλείς προορισμούς στη Γερμανία και την Αυστρία.

Σημειώνεται ότι για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa -SWISS, Austrian Airlines, Eurowings και Brussels Airlines- προσφέρουν 52 πτήσεις την εβδομάδα από τη Θεσσαλονίκη, συνδέοντας τη συμπρωτεύουσα με τη Ζυρίχη, τη Γενεύη, τη Βιέννη, το Γκρατς, την Κολωνία, το Ντίσελντορφ, το Ανόβερο, το Αμβούργο, το Μόναχο, τη Στουτγάρδη και τις Βρυξέλλες.

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024