Αντίπαλοι στο ίδιο παρκέ τα δίδυμα αδέρφια Καλαϊτζάκη
Ένα σπάνιο φαινόμενο βίωσαν όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη, καθώς ήρθαν αντιμέτωπα τα δίδυμα αδέρφια Καλαϊτζάκη
Ένα σπάνιο φαινόμενο βίωσαν όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη, καθώς ήρθαν αντιμέτωπα τα δίδυμα αδέρφια Καλαϊτζάκη.
Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης πήρε χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, ωστόσο ο Παναγιώτης, του Άρη δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Βαγγέλη Αγγέλου. Έτσι, τα δίδυμα αδέρφια βρέθηκαν σε αντίπαλα στρατόπεδα αλλά δεν τέθηκαν αντιμέτωποι στο παρκέ.
Το νέο αίμα…
Πέρα από το σημερινό σπάνιο φαινόμενο, τα 19χρονα αδέρφια αποτελούν δύο από τις μεγάλες ελπίδες του ελληνικού μπάσκετ.
Άρχισαν να ξεχωρίζουν μετά τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πάιδων στην Αθήνα στο 2014, όπου και τράβηξαν τη προσοχή του Άρη.
Συμμετοχή στα ντραφτ
Στην συνέχεια ήρθε η μεταγραφή του Γιώργου στον Παναθηναϊκό, ο οποίος, μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, δήλωσε συμμετοχή στο προσεχές ντραφτ του NBA.
Οι ειδικοί του δίνουν ελπίδες επιλογής στον 2ο γύρο της διαδικασίας αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για ασφαλείς προβλέψεις, με τη φετινή «φουρνιά» να θεωρείται μία από τις πιο ταλαντούχες των τελευταίων ετών.
Στον Άρη στα 15,5 ο Παναγιώτης
Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης βρέθηκε στον Άρη μόλις σε ηλικία 15,5 ετών του και ανδρώθηκε μπασκετικά υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη, πραγματοποιώντας και τη πρώτη του επαγγελματική συμμετοχή τον Δεκέμβριο, κόντρα στη Κύμη.
Τέλος, βρέθηκαν στο ίδιο ρόστερ στα πλαίσια του Ευρωμπάσκετ Εφήβων στη Σλοβακία, όπου η εθνική έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.
Ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί στην «Αστάνα Αρένα» εκεί όπου την Τρίτη (9/12, 17:30) θα αντιμετωπίσει την Καϊράτ – Δείτε εικόνες από τις… δοκιμές του αγωνιστικού χώρου.
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έμεινε εκτός αποστολής της Λίβερπουλ για το παιχνίδι με την Ίντερ για το Champions League, έπειτα από κοινή απόφαση της διοίκησης και του Άρνε Σλοτ.