Με πτώση άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών την Τετάρτη
Απώλειες καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής
συνεδρίασης, μετά από δύο συνεδριάσεις ήπιας ανάκαμψης, με την αγορά να
ακολουθεί το πτωτικό κλίμα των διεθνών αγορών. O Γενικός Δείκτης Τιμών
στις 11:10 διαμορφώνεται στις 783,32 μονάδες σημειώνοντας πτώση 1,41%.
Απώλειες καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης, μετά από δύο συνεδριάσεις ήπιας ανάκαμψης, με την αγορά να ακολουθεί το πτωτικό κλίμα των διεθνών αγορών. O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:10 διαμορφώνεται στις 783,32 μονάδες σημειώνοντας πτώση 1,41%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 5,51 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 1,34%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 1,28%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης άνοδο σημειώνουν οι μετοχές της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (+0,59% στα 5,14 ευρώ), του ΟΛΠ(+0,49% στα 16,480 ευρώ) και της Μυτιληναίος (+0,11% στα 9,060 ευρώ).
Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι μετοχές της Σαράντης (-3,11% στα 14,00 ευρώ), της Viohalco(-3,03% στα 3,365 ευρώ), της ΔΕΗ (-2,87% στα 2,568 ευρώ) και της Εθνικής (-2,84% στα 0,236 ευρώ).
Από τους επιμέρους δείκτες, οριακή άνοδο σημειώνει μόνο ο δείκτης των Πρώτων Υλών (+0,07%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Τραπεζών (-2,59%) και των Ταξιδιών (-2,17%).
Ανοδικά κινούνται 17 μετοχές, 42 πτωτικά και 7 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Ίλυδα+9,40%, Ξυλεμπορία+9,18% και Κτήμα Λαζαρίδη+7,02%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές:Εβροφάρμα -8,99%, Reds -5,00% και Unibios -4,95%.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας