Με ανακοίνωσή της, η Διεθνής Επιτροπή Καταπολέμησης Ντόπινγκ (WADA) συνεχάρη την Διεθνή Ομοσπονδία Άρσης Βαρών για την εξάλειψη του ντόπινγκ στο σύστημά της
Την ικανοποίησή της για τη συμμόρφωση και τη συνεργασία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών εξέφρασε η Διεθνής Επιτροπή Καταπολέμησης Ντόπινγκ, με ανακοίνωσή της.
Η IWF είναι χρονικά, μία από τις πρώτες διεθνείς αθλητικές ομοσπονδίες που λαμβάνουν δημοσίως τα εύσημα για τις προσπάθειες και τις δράσεις της.
«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την αναγνώριση του έργου μας σε θέματα ελέγχου ντόπινγκ και την συμμόρφωση μας στις διεθνείς πρακτικές. Η IWF είναι αφοσιωμένη στη προστασία κάθε καθαρού αθλητή ώστε όλοι κάποια στιγμή να αγωνίζονται κάτω από ίσες προυποθέσεις. Φυσικά στην ίδια κατεύθυνση θα κινείται η IWF αλλά και όλες οι εθνικές ομοσπονδίες άρσης βαρών που ανήκουν στη δύναμη μας», τόνισε ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, Τάμας Αγιάν.
Η ΑΕΚ πραγματοποίησε σούπερ πρώτο ημίχρονο (σκορ 28-53) νίκησε με σαρωτικό τρόπο στην Καρδίτσα (90-62) κι έκανε το 4Χ4 στη φάση των «16» του BCL. Παρέμεινε χωρίς νίκη η ομάδα της Θεσσαλίας.
LIVE: Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 26η αγωνιστική της Premier League.
Η 67χρονη Μαντόνα παρακολούθησε τον αγώνα της Τότεναμ εναντίον της Τσέλσι για το πρωτάθλημα U14. Η αγάπη της 67χρονης «βασίλισσας της ποπ» για το ποδόσφαιρο.
Η διοίκηση της Νάπολι και ο δήμος της πόλης παίρνουν άμεσα μέτρα για το ιστορικό γήπεδο, μετά τις σοκαριστικές εικόνες στα social media, από το παιχνίδι των «παρτενοπέι» με την Τσέλσι για το Champions League