Απογευματινός… περίπατος του Παναιτωλικού
Ο Παναιτωλικός σημείωσε από ένα γκολ στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου (7΄ Ρόσα, 57΄ Τσοκάνης), πέτυχε κι ένα τρίτο (87΄ Ρόσα) στο τέλος του αγώνα κι επικράτησε στο Αγρίνιο του ουραγού Πλατανιά με 3-0 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, βελτιώνοντας την παρουσία του στην κατάταξη, καθώς ανέβηκε στην 11η θέση.
Ο Παναιτωλικός σημείωσε από ένα γκολ στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου (7΄ Ρόσα, 57΄ Τσοκάνης), πέτυχε κι ένα τρίτο (87΄ Ρόσα) στο τέλος του αγώνα κι επικράτησε στο Αγρίνιο του ουραγού Πλατανιά με 3-0 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, βελτιώνοντας την παρουσία του στην κατάταξη, καθώς ανέβηκε στην 11η θέση.
Το έργο των γηπεδούχων έγινε εξαρχής πιο εύκολο μετά το γρήγορο τέρμα που πέτυχαν. Στο 7ο λεπτό ο Ρόσα πήρε την μπάλα πλάγια αριστερά στο ύψος της μεγάλης περιοχής, κοντρόλαρε με το αριστερό και σούταρε με το δεξί πόδι, για να πετύχει ένα εντυπωσιακό γκολ.
Οι Κρήτες είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 30΄, όταν στο γύρισμα από αριστερά του Ενσικουλού προς τον Νίλι ο Τσοκάνης βρήκε την μπάλα με τον Κυριακίδη να διώχνει και στο ριμπάουντ ο Δημούτσος σούταρε από 2 μέτρα, με τον Τσοκάνη να διώχνει σε κόρνερ με σωτήρια προβολή.
Ο Έλληνας μέσος του Παναιτωλικού δεν αρκέστηκε πάντως στα αμυντικά καθήκοντά του, αλλά φρόντισε να πλαισιώσει την πολυσχιδή παρουσία του με το γκολ που έβαλε την ασφαλιστική δικλείδα στη νίκη της ομάδας του. Στο 57΄ οι γηπεδούχοι βγήκαν στην επίθεση, ο Μαρινάκης σέντραρε και ο Τσοκάνης, που είχε πάρει θέση στο δεύτερο δοκάρι, έγραψε το 2-0 με κεφαλιά, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, αφού στη συνέχεια το παιχνίδι ατόνησε, έως ότου ο Ρόσα ξεσηκώσει εκ νέου τους φίλους της ομάδας του σκοράροντας το 3-0 με απίθανο δεξί βολέ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπεχαράνο – Αγγελόπουλος, Κοροβέσης, Ντικαμονά
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Ροντρίγκες (70΄ Χαντάκιας), Τσοκάνης, Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Ρόσα, Κλέσιο (58΄ Μάζουρεκ), Ντίας, Γουίλιαν (82΄ Βασιλούδης)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Πλιάτσικας (46΄ Πετρόπουλος), Ντικαμονά (88΄ Στάμου), Καρυπίδης, Κοροβέσης (67΄ Κασάλιτσα), Αγγελόπουλος, Μάλσα, Νίλι, Ενσικουλού, Δημούτσος, Ουντότζι
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)



















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)



![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442