Στο βελγικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Μουσκρόν θα συνεχίσει την
καριέρα του ο Γιώργιος Γκαλίτσιος, έπειτα από έξι χρονια παρουσίας στη
Λόκερεν. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο έξι μηνών που έχει
«οψιόν» ανανέωσης για ένα χρόνο.
Στο βελγικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Μουσκρόν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργιος Γκαλίτσιος, έπειτα από έξι χρονια παρουσίας στη Λόκερεν. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο έξι μηνών που έχει «οψιόν» ανανέωσης για ένα χρόνο.
Η ανακοίνωση του βελγικού συλλόγου: «Ο Γιώργιος Γκαλίτσιος αποκτήθηκε μέχρι τον Ιούνιο του 2018 από την Μουσκρόν. Στο συμβόλαιό του υπάρχει πρόβλεψη ανάνεωσής του για έναν ακόμη χρόνο. Προηγουμένως ο Έλληνας δεξιός αμυντικός έπαιξε με τη Λοκερεν σε 158 αγώνες και νωρίτερα στη Λάρισα και τον Ολυμπιακό».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.
Αλέξανδρος Κωτάκης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας