«Βασίλισσα» στη Μαδρίτη η Μπαρτσελόνα, 3-0 τη Ρεάλ
Στους 14 βαθμούς αυξήθηκε η διαφορά της Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ, μετά τη σημερινή (23/12) νίκη των Καταλανών μέσα στην Μαδρίτη με σκορ 3-0. Για τους «μπλαουγκράνα» οι οποίοι έφτασαν τους 45 βαθμούς (έναντι 31 της Ρεάλ) και φυσικά οδηγούν την κούρσα της βαθμολογίας στην Primera Division, σκόραραν οι Σουάρες (54`), Μέσι (64`-πέναλτι) και Βιδάλ (93`). Οι γηπεδούχοι από το 63` αγωνίζονται με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Καρβαχάλ.
Στους 14 βαθμούς αυξήθηκε η διαφορά της Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ, μετά τη σημερινή (23/12) νίκη των Καταλανών μέσα στην Μαδρίτη με σκορ 3-0. Για τους «μπλαουγκράνα» οι οποίοι έφτασαν τους 45 βαθμούς (έναντι 31 της Ρεάλ) και φυσικά οδηγούν την κούρσα της βαθμολογίας στην Primera Division, σκόραραν οι Σουάρες (54`), Μέσι (64`-πέναλτι) και Βιδάλ (93`). Οι γηπεδούχοι από το 63` αγωνίζονται με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Καρβαχάλ.
Η Ρεάλ είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, όμως οι μεγάλες ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες. Στο 39` ο Μέσι έκανε τη σέντρα απ΄τα αριστερά, ο Παουλίνιο πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Νάβας απέκρουσε εντυπωσιακά. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μαρσέλο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά. ο Μπενζεμά πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Τερ Στέγκεν.
Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε αποκλειστικά στους φιλοξενούμενους. Στο 54` ο Σουάρες με υπέροχο πλασέ νίκησε τον Νάβας δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του (0-1), ενώ στο 64` ο Μέσι ευστόχησε από τα 11 βήματα στο πέναλτι που κέρδισε η Μπάρτσα από το χέρι του Καρβαχάλ. Η ενέργεια του τελευταίου τιμωρήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, με τη Ρεάλ να μένει με 10 παίκτες.
Στο 70`ο Μέσι να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα, όμως ο Νάβας απέκρουσε με διπλή προσπάθεια του σουτ που επιχείρησε ο Αργεντίνος μέσα από την περιοχή. Οκτώ λεπτά αργότερα, την προβολή του Μπέιλ από το ύψος της μικρής περιοχής απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τερ Στέγκεν, ενώ στο 82` ο γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα έδιωξε σε κόρνερ το κοντινό σουτ του Ράμος.
Το τελικό 0-3 έγινε από τον Βιδάλ με δυνατό δεξί σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα.
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Νάβας, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Καζεμίρο (72` Ασένσιο), Κόβατσιτς (72` Μπέιλ), Κρόος, Μόντριτς, Ρονάλντο, Μπενζεμά (66` Νάτσο).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο (91` Βιδάλ), Βερμάλεν, Πικέ, Άλμπα, Μπουσκέτς, Ινιέστα (77` Σεμέντο), Ράκιτιτς, Παουλίνιο (84` Αντρέ Γκόμες), Μέσι, Σουάρες.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Αληθινές γυναίκες – Η ποικιλομορφία των σωμάτων επιμένει στην Eβδομάδα Mόδας του Λονδίνου εν μέσω «επιδημίας» ενέσεων αδυνατίσματος
- Αυξάνουν την πίεση στο Ιράν οι ΗΠΑ – Πράξη επιθετικότητας οποιοδήποτε πλήγμα, λέει η Τεχεράνη
- Έχει έρθει η εποχή του «νόμου του ισχυρού» – Ο ΟΗΕ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα ανθρώπινα δικαιώματα
- Η Ίντερ είναι έτοιμη να κάνει το «μπαμ» με τον Σιμεόνε
- Πλησιάζει η ώρα για τις φορολογικές δηλώσεις – Ποιους καλεί πρώτη φορά η Εφορία
- Κυψέλη: Άφαντος ο 64χρονος που επιχείρησε να βιάσει δίδυμα ΑμεΑ – «Πιστεύω ότι έχει φύγει για την Αλβανία»
- «Έφυγε» σε ηλικία 43 ετών η πρώην παίκτρια του WNBA, Κάρα Μπράξτον
- ΕΕ: Απίθανη η έγκριση του 20ου πακέτου κυρώσεων στη Ρωσία – Μπλόκο από Ουγγαρία και αντιδράσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442