Εύκολη νίκη για Αστέρα κόντρα στην Κέρκυρα
Οι «Αρκάδες» ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκαν με τρία τέρματα.
Τη νίκη που -έστω και προσωρινά- τον οδηγεί στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας πήρε ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στην Κέρκυρα, με το 4-0 να μην χωρά αμφιβολία για τον ποια ομάδα ήταν καλύτερη μέσα στο γήπεδο.
Στο πρώτο ημίχρονο οι «Αρκάδες» ήταν καταιγιστικοί και πήραν προβάδισμα στο 20′, όταν μετά από λάθος στην αντίπαλη άμυνα, ο Μανιάς έκανε το διαγώνιο σουτ από τα όρια της περιοχής και κατάφερε να νικήσει τον Γιαννακόπουλο.
Στο 29ο λεπτό οι φίλαθλοι του Αστέρα πανηγύρισαν ξανά, καθώς μετά από βαθιά μπαλιά, ο Αρτυματάς έκανε λάθος κεφαλιά και έβγαλε τετ-α-τετ τον Τόνσο, με τον Αργεντινό να περνάει και τον Γιαννακόπουλο και να σκοράρει σε κενή εστία. Στο 45′ ολοκληρώθηκε το επιθετικό «σόου» του Αστέρα, καθώς ο Μουνάφο έκανε εξαιρετική κάθετη στον Καλτσά και αυτός από θέση τετ-α-τετ δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει (3-0).
Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε και στο 55′ ανέβηκε κι άλλο ο δείκτης του σκορ. Τότε οι γηπεδούχοι «έκρυψαν» την μπάλα και ο Μανιάς την έστειλε στα δίχτυα της Κέρκυρας, μετατρέποντας το ματς σε θρίαμβο για την ομάδα του.
Ο διαιτητής του αγώνα, Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Πασαλίδη, Τσιλιανίδη – Επστάιν, Μπαλάφα.
Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ιγκόρ (78′ Μπέρτος), Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Τόνσο, Τσιλιανίδης (56′ Ινσάλντο), Μανιάς (66′ Δουβίκας).
Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Αρτυματάς, Κρητικός (46′ Ζορμπάς), Γεωργίου (46′ Σπίνουλας), Σοϊλέδης, Γκομές, Παμλίδης, Σιόντης, Ιωάννου, Μπαλάφας, Επστάιν (69′ Ντιόγκο).
in.gr
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)


















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)



![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442