Με τον Μίκαελ Σκίμπε στον πάγκο της θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2020 η εθνική μας ομάδα.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η εκτελεστική επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα δώσει το «πράσινο φως» στον πρόεδρο Βαγγέλη Γραμμένο για να ολοκληρώσει τη διαπραγμάτευση με την πλευρά του γερμανού προπονητή.
Ο Γερμανός που απολαμβάνει της εκτίμησης του Ζήση Βρύζα και αρκετών μελών του Δ.Σ., αναμένεται να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο, με τις απολαβές να κυμαίνονται στο πρότερο επίπεδο, δηλαδή στις 560.000 ευρώ.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με δύο γκολ του Βινίσιους και ένα του Βαλβέρδε, η Ρεάλ των 10 παικτών από το 77' (αποβολή Βαλβέρδε) νίκησε στο Μπερναμπέου την Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης και παρέμεινε σε τροχιά «τίτλου».
Μπορεί να προηγήθηκε στο 1’, όμως η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα. Η Μίλαν πλησίασε στους έξι βαθμούς. Οι «βιόλα» πήραν μικρή ανάσα (+2 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη)