Βίντεο με τον δράστη και τη σύλληψή του μετά το μακελειό στη Νέα Υόρκη
Ο φερόμενος ως δράστης εμφανίζεται να τρέχει στο δρόμο, μετά την επίθεση με το όχημα που οδηγούσε, κρατώντας στα χέρια του δυο όπλα και λέγοντας φράση που σχετίζεται με την τρομοκρατία.
Ο φερόμενος ως δράστης εμφανίζεται να τρέχει στο δρόμο, μετά την επίθεση με το όχημα που οδηγούσε, κρατώντας στα χέρια του δυο όπλα και λέγοντας φράση που σχετίζεται με την τρομοκρατία.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το ένα ήταν αεροβόλο και το άλλο αεροπίστολο. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι τον άκουσαν να φωνάζει «Αλλάχ Ακμπάρ».
Οι αστυνομικοί τον ακινητοποιούν στη μέση του οδοστρώματος.
Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι πρόκειται για άτομο ουζμπεκικής καταγωγής. Ονομάζεται Σέιφουλο Σαιπόφ, έφτασε στις ΗΠΑ το 2010 και εγκαταστάθηκε στη Φλόριντα.
Οι Αρχές εκτιμούν ότι, με βάση τα στοιχεία που έχουν μέχρι στιγμής, πρόκειται για «μοναχικό λύκο», η δολοφονική ενέργεια του οποίου δεν αποτελεί μέρος γενικότερου σχεδίου ή συνωμοσίας.
in.gr
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]
- Ισπανία: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια του δυστυχήματος με τα τρένα
- Μπενίτεθ: «Δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε »
- Νίκολιτς: «Θέλαμε να βρει φόρμα ο Γιόβιτς»
- Ουκρανία: Ο επικεφαλής διαπραγματευτής Ουμέροφ δηλώνει ότι είχε «ουσιαστικές» συνομιλίες με τις ΗΠΑ
- Τα όμορφα πρότζεκτ, όμορφα μπορούν να καούν
- Λάρισα: «Τρελή» πορεία ΙΧ κατέληξε στις προστατευτικές μπάρες – Νεκρός ο οδηγός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)









![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-122x85.jpg)
















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442