Ο Νίκολας Κέιτζ κάνει ένα νέο επιχειρηματικό βήμα. Μπαίνει στο χώρο των σνακ.
Ο χολιγουντιανός σταρ συνεργάζεται με ιαπωνική εταιρεία παραγωγής σνακ για να προωθήσει τη νέα του ταινία με τίτλο «Bin Laden Is My Prey» δανείζοντας το πρόσωπό του σε μία από τις πλέον πιο γνωστές ασιατικές νοστιμιές.
Πρόκειται για ένα φθηνό σνακ, στη μορφή στικ, το οποίο κυκλοφορεί σε γλυκιά, αλμυρή και πικάντικη γεύση και κοστίζει μόλις 0,07 λεπτά του ευρώ (10 γεν).
Συνήθως στο περιτύλιγμα απεικονίζονται χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων αλλά για να προωθηθεί η νέα ταινία του Κέιτζ η συσκευασία του σνακ θα φέρει το χαμογελαστό πρόσωπο του ηθοποιού.
Ωστόσο το σνακ, που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό, δεν πρόκειται να πωληθεί στα καταστήματα, παρά μόνο θα είναι διαθέσιμο για εκείνους που θα προαγοράσουν εισιτήρια για την προβολή της ταινίας στις ιαπωνικές κινηματογραφικές αίθουσες, τα οποία θα πωληθούν στις 13 Οκτωβρίου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας