Όλα έτοιμα για τον 7ο «σταθμό» του Zagori Mountain Race
Το 2017 Skyrunner Series by Salomon, ταξιδεύει στους ωραιότερους ορεινούς αγώνες της Ελλάδας και συγκεντρώνει τα βλέμματα των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών! Μια μοναδική εμπειρία υπόσχεται στους εκατοντάδες αθλητές ορεινού τρεξίματος που θα βρεθούν στις 22 και 23 Ιουλίου στο Τσεπέλοβο η 7η έκδοση του Zagori Mountain Race. Μέσα από τις τέσσερις διαφορετικές διαδρομές, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα όριά τους σε έναν από τους πλέον δημοφιλείς αγώνες.
Το 2017 Skyrunner Series by Salomon, ταξιδεύει στους ωραιότερους ορεινούς αγώνες της Ελλάδας και συγκεντρώνει τα βλέμματα των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών! Μια μοναδική εμπειρία υπόσχεται στους εκατοντάδες αθλητές ορεινού τρεξίματος που θα βρεθούν στις 22 και 23 Ιουλίου στο Τσεπέλοβο η 7η έκδοση του Zagori Mountain Race.
Μέσα από τις τέσσερις διαφορετικές διαδρομές, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα όριά τους σε έναν από τους πλέον δημοφιλείς αγώνες.
Η πιο απαιτητική από τις διαδρομές είναι αναμφισβήτητα η Τ.Ε.R.A, συνολικού μήκους 80 χιλιομέτρων με θετική υψομετρική διαφορά που υπερβαίνει τα 5000 μέτρα και η οποία συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι του 2017 Skyrunner Series by Salomon.
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 4:30 το πρωί της Κυριακής στο Τσεπέλοβο και το χρονικό όριο τερματισμού καθορίζεται στις 20 ώρες.
Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 06:00, από το ίδιο σημείο, θα δοθεί η εκκίνηση για τη Marathon διαδρομή, ένας αγώνας 44 χιλιομέτρων, με 7 νέα χιλιόμετρα διαδρομής, και χρονικό όριο τερματισμού 10 ώρες.
Μέγας Χορηγός του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2017 η εταιρεία ένδυσης, υπόδησης και αθλητικού εξοπλισμού Salomon.
https://www.facebook.com/salomonhellas
Χρυσός Χορηγός του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2017 by Salomon η εταιρεία αθλητικών ρολογιών Suunto
Για περισσότερες πληροφορίες: Stay Liked: https://www.facebook.com/skyrunninghellas Enjoy More Sky: www.skyrunner.gr
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας