«Ντου» οπαδών στα γραφεία του ΠΑΟ, επίθεση σε Παναγόπουλο
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, αφού λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, μερίδα οπαδών των
Πρασίνων (περίπου 10) μπήκε στα γραφεία της ομάδας στο Μαρούσι και τα
«έψαλαν» σε όποιον βρήκαν μπροστά τους. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν
ότι εκτός από την ένταση και τις φραστικές επιθέσεις, υπήρξε και
προπηλακισμός του αντιπροέδρου της ομάδας, Χρήστου Παναγόπουλου!
Πληροφορίες για έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Αλαφούζου του Σάββατο.
ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, μερίδα οπαδών των
Πρασίνων (περίπου 10) μπήκε στα γραφεία της ομάδας στο Μαρούσι και τα
«έψαλαν» σε όποιον βρήκαν μπροστά τους. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν
ότι εκτός από την ένταση και τις φραστικές επιθέσεις, υπήρξε και
προπηλακισμός του αντιπροέδρου της ομάδας, Χρήστου Παναγόπουλου!
Πληροφορίες για έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Αλαφούζου του Σάββατο.
&source=in.gr">
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, αφού λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, μερίδα οπαδών των Πρασίνων (περίπου 10) μπήκε στα γραφεία της ομάδας στο Μαρούσι και τα «έψαλαν» σε όποιον βρήκαν μπροστά τους.
Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από την ένταση και τις φραστικές επιθέσεις, υπήρξε και προπηλακισμός του αντιπροέδρου της ομάδας, Χρήστου Παναγόπουλου αλλά και ορισμένες υλικές ζημιές στα γραφεία.
Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος ήταν ο μοναδικός που γλίτωσε από την επίθεση των οπαδών.
«Ο εξαφανισμένος Αλαφούζος ξεφτιλίζει τον σύλλογο», ήταν μια από τις ατάκες που ακούστηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ.
Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό δείχνει να ξεφεύγει και για τον λόγο αυτό, ο Γιάννης Αλαφούζος που ενημερώθηκε για όσα έγιναν, ετοιμάζεται να δώσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Αλαφούζου του Σάββατο. Οι λόγοι του «ντου»
Σύμφωνα με το «contra.gr», ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε υποβάλει την παραίτησή του από την Πέμπτη και έγινε αποδεκτή την Παρασκευή, ενώ οι φήμες που ανέφεραν ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης σκέφτεται να ακολουθήσει την ίδια κατεύθυνση (να υποβάλει παραίτηση), έφεραν τους οργανωμένους στα γραφεία της ΠΑΕ.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.