Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Τι γίνεται με το Ελληνικό ζητά να μάθει ο Οδ.Κωνσταντινόπουλος

Τι γίνεται με το Ελληνικό ζητά να μάθει ο Οδ.Κωνσταντινόπουλος

Όπως υποστηρίζει στην ερώτησή του, ενώ η σύμβαση ψηφίστηκε από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο αρμόδιος υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος αρνείται να ενημερώσει τη Βουλή και η επένδυση έχει μπλοκάρει. Γι' αυτό και ζητά να μάθει αν είναι πολιτική βούληση της κυβέρνησης να υλοποιηθεί η επένδυση.

Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό σχετικά με την επένδυση στο Ελληνικό κατέθεσε ο βουλευτής και επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Όπως υποστηρίζει στην ερώτησή του, ενώ η σύμβαση ψηφίστηκε από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο αρμόδιος υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος αρνείται να ενημερώσει τη Βουλή και η επένδυση έχει μπλοκάρει. Γι’ αυτό και ζητά να μάθει αν είναι πολιτική βούληση της κυβέρνησης να υλοποιηθεί η επένδυση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο