Επιβεβαίωση από Πανιώνιο για Ολυμπιακό και Ρισβάνη
Την αποκάλυψη πως ο Σπύρος Ρισβάνης θα φορέσει το καλοκαίρι τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε ο Νίκος Ζαμάνης. Ο αθλητικός διευθυντής του Πανιωνίου, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό (ArenaFM 89.4), αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν την ομάδα του, όπως το θέμα της αδειοδότησης, λέγοντας πως «εμείς έχουμε δώσει έναν πολύ καλό φάκελο, από εκεί και πέρα είναι στην αρμοδιότητα της Επιτροπής», ρωτήθηκε όμως και για τον 23χρονο αμυντικό, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στο τέλος της σεζόν, και απάντησε: «Ο Ρισβάνης μένει ελεύθερος και έχει κλείσει στον Ολυμπιακό».
Την αποκάλυψη πως ο Σπύρος Ρισβάνης θα φορέσει το καλοκαίρι τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε ο Νίκος Ζαμάνης.
Ο αθλητικός διευθυντής του Πανιωνίου, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό (ArenaFM 89.4), αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν την ομάδα του, όπως το θέμα της αδειοδότησης, λέγοντας πως «εμείς έχουμε δώσει έναν πολύ καλό φάκελο, από εκεί και πέρα είναι στην αρμοδιότητα της Επιτροπής», ρωτήθηκε όμως και για τον 23χρονο αμυντικό, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στο τέλος της σεζόν, και απάντησε: «Ο Ρισβάνης μένει ελεύθερος και έχει κλείσει στον Ολυμπιακό».
Μίλησε ακόμη για την στάση του απέναντι στον πρώτην προπονητή του Πανιωνίου, Μαρίνο Ουζουνίδη («ότι δεν έδωσα το χέρι μου στον Μαρίνο είναι κάτι προσωπικό»), ενώ τόνισε για τα πλέι οφ πως «Θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο και μεγαλύτερο μπορούμε.
Είναι δύσκολη η πρώτη θέση, αλλά θα το κυνηγήσουμε. Με το μπάτζετ που έχουμε τα πήγαμε περίφημα, τα παιδιά έδωσαν παραπάνω από τον εαυτό τους».
Ξεκαθάρισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για κάποιον παίκτη, ενώ, αναφερόμενος στο μέλλον του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, τόνισε: «Είναι ένας προπονητής με ήθος, πάρα πολύ καλός προπονητής και πολύ καλός άνθρωπος. Εγώ πιστεύω ότι θα μείνει. Έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο έργο και θεωρώ ότι πρέπει να κάτσει να το ολοκληρώσει».
Τέλος, για την ανακοίνωση που έβγαλε η ΠΑΕ Πανιώνιος, είπε: «Τις δυο αγωνιστικές με τον Παναθηναϊκό και τον Πλατανιά έγιναν απίστευτα πράγματα. Με τον Πλατανιά δεν μας δίνουν πέναλτι, με τον Παναθηναϊκό πέναλτι-βουτιά του Λέτο στην… πισίνα.
Το πετσόκομμα των καρτών, μας έχουν δώσει 10 κάρτες, ήταν σημαδεμένοι οι ποδοσφαιριστές μας. Τα λόγια μου δεν τα μασάω, εγώ όλα τα κακώς κείμενα θα τα βγάζω στον αέρα, αφού τα βλέπει και όλη η Ελλάδα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πακιστάν: Αυξήθηκε σε 21 ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο
- Γάζα: Ο Τραμπ έχει προτείνει σε Πούτιν, Ουκρανούς και… Νετανιάχου να συμμετάσχουν στο «Συμβούλιο Ειρήνης»
- Γιόβιτς μετά τα 4 γκολ στον Παναθηναϊκό: «Ιδιαίτερα περήφανος – Η ΑΕΚ έχει ποιότητα»
- Καλπάζει ο πληθωρισμός: Στο 2,9% στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο – Στο 1,9% στην ευρωζώνη
- Αιγάλεω: Άγρια επίθεση σε οδηγό ταξί – «Ένιωσα να τρέχει αίμα από το πηγούνι και την κοιλιά»
- Wikipedia, ετών 25: Μπορεί να επιβιώσει η μεγαλύτερη εγκυκλοπαίδεια του διαδικτύου στην εποχή του AI;
- Βασίλης Κικίλιας: «Οι θαλάσσιες μεταφορές ενώνουν στρατηγικά Ελλάδα και Αίγυπτο»
- Εάν η μείωση του λειτουργικού κόστους είναι σκοπός μιας επιχείρησης, το αυτόνομο SOC είναι η λύση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442