Το ΚΠΙΣΝ καλεί το κοινό στην εκδήλωση παράδοσής του στην ελληνική κοινωνία
Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος καλεί το κοινό να γιορτάσει σε μια ανοιχτή εκδήλωση για την παράδοσή του προς την ελληνική κοινωνία, μέσα από ένα καλλιτεχνικό πείραμα συνύπαρξης και ποικιλομορφίας. Στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ, πριν την έναρξη του καλλιτεχνικού προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί η τελετή […]
Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος καλεί το κοινό να γιορτάσει σε μια ανοιχτή εκδήλωση για την παράδοσή του προς την ελληνική κοινωνία, μέσα από ένα καλλιτεχνικό πείραμα συνύπαρξης και ποικιλομορφίας.
Στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ, πριν την έναρξη του καλλιτεχνικού προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης του έργου. Στη συνέχεια, χορός, μουσική, τραγούδι, αφηγήσεις, αστική κουλτούρα και happenings θα συναντηθούν σε έναν δημιουργικό διάλογο που αντανακλά τις απεριόριστες δυνατότητες έκφρασης που αγκαλιάζει το ΚΠΙΣΝ μέσα από ένα πρόγραμμα-έκπληξη!
Αποσπάσματα του προγράμματος θα αποκαλυφθούν σε ποικίλα σημεία του ΚΠΙΣΝ, προσκαλώντας τους επισκέπτες να γίνουν μέρος της γιορτής, ενώ ολόκληρη η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά σε οθόνες στην Αγορά, τον Πύργο Βιβλίων, τον Φάρο και το Ξέφωτο.
Στο τέλος όλοι μαζί θα στρέψουμε το βλέμμα μας προς τον ουρανό για να απολαύσουμε ένα εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων και η γιορτή θα συνεχιστεί με πάρτυ στην Αγορά και dj set από την Kafka (Κατερίνα Καφεντζή).
Τη σκηνοθετική επιμέλεια του προγράμματος υπογράφει ο Θωμάς Μοσχόπουλος.
Ώρα έναρξης: 18.00
Για τους χώρους των αναμεταδόσεων αλλά και τους επιπλέον χώρους που θα φιλοξενήσουν καλλιτεχνικά δρώμενα δεν απαιτείται εισιτήριο.
Οι θέσεις για την Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος έχουν εξαντληθεί.
Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά και μέσω live streaming στο www.snf.org/live.
entertainment.in.gr
- «Linda» με την Μυρτώ Αλικάκη: Από την Ομάδα Νάμα στο θέατρο Επί Κολωνώ
- 4 συμβουλές για να απολαμβάνουμε κάθε βράδυ τα πιο γλυκά όνειρα
- Δίκη Xρυσης Αυγής: Η ώρα της ετυμηγορίας για τους 42 κατηγορούμενους
- Αρκάς Η καλημέρα της Τετάρτης
- Ο Τραμπ αρνείται πως σύρθηκε από το Ισραήλ στον πόλεμο – Το Ιράν σκόπευε να «επιτεθεί πρώτο»
- Ανατροπή: Burnout δεν παθαίνουν (μόνο) όσοι δουλεύουν περισσότερο
- Έρχονται «ραβασάκια» για τα ανασφάλιστα οχήματα – Πρόστιμα έως 1.000 ευρώ
- Ισραηλινό πλήγμα σε ξενοδοχείο στη Βηρυτό – Αναβάθμισαν οι ΗΠΑ την ταξιδιωτική οδηγία για την Κύπρο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 04.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/elen-laureano-aG4jfiaRm7E-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442