Ο Ντάρεν Κρις σε κεντρικό ρόλο στο τηλεοπτικό «American Crime Story»
...
Ο αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός, Ντάρεν Κρις,γνωστός από την τηλεοπτική μουσική κωμική σειρά «Glee», θα πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά «American Crime Story» με θέμα τη δολοφονία του ιταλού σχεδιαστή μόδας, Τζιάνι Βερσάτσε.
Ο Κρις, στον τρίτο κύκλο της σειράς, με θέμα διάσημα εγκλήματα στις ΗΠΑ και τίτλο: «Versace: American Crime Story», σύμφωνα με το CNN, θα υποδυθεί το δολοφόνο του Τζιάνι Βερσάτσε, Άντριου Κουνάναν.
Ο Ντάρεν Κρις για τις ανάγκες της τηλεοπτικής σειράς θα συνεργαστεί ξανά με το δημιουργό του «Glee», Ράιαν Μέρφι.
Στο ρόλο του ιταλού σχεδιαστή μόδας έχει επιλεγεί ο Έντγκαρ Ραμίρεζ, ηθοποιός από τη Βενεζουέλα.
Ο τρίτος κύκλος της σειράς American Crime Story βασίζεται στο βιβλίο «Vulgar Favors» της συγγραφέως του Vanity Fair, Μορίν Ορθ.
Το χρονικό της δολοφονίας του διάσημου σχεδιαστή, από τα χέρια του κατά συρροή δολοφόνου, Άντριου Κουνάναν, στις 15 Ιουλίου του 1997, όταν ο ιταλός σχεδιαστής μόδας πυροβολήθηκε στα σκαλιά του σπιτιού του, ξετυλίγεται μοναδικά, οδηγώντας ως την αυτοκτονία του δολοφόνου, έπειτα από οκτώ ημέρες, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα της δολοφονίας.
Τα γυρίσματα θα αρχίσουν τον επόμενο μήνα και θα εναλλάσσονται με αυτά της δεύτερης σεζόν του American Crime Story, που επικεντρώνεται στα επακόλουθα του τυφώνα Κατρίνα στην Αμερική.
Δεν έχουν ανακοινωθεί οι υπόλοιποι συντελεστές του «Versace: American Crime Story”, αν και ο παραγωγός Ράιαν Μέρφι δήλωσε ότι η Λέιντι Γκάγκα δεν θα υποδυθεί τη Ντονατέλα Βερσάτσε, όπως ανέφεραν φήμες.
Η δεύτερη και η τρίτη σεζόν της σειράς θα προβληθούν τον επόμενο χρόνο.
entertainment.in.gr
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)



































![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)


























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442