ΠΑΟΚ με Σαφράνοβιτς και… Γκόμεζ, στο τάι μπρέικ ο ΠΑΟ
Με έναν εντυπωσιακό Σαφράνοβιτς (22π. - 65% στην επίθεση) ο ΠΑΟΚ σταμάτησε το σερί του Παμβοχαϊκού με νίκη 3-0 (25-20, 25-16, 26-24) σετ και συνέχισε το δικό του «κλείνοντας» τον πρώτο γύρο της Volleyleague στη 3η θέση, έχοντας ένα ματς λιγότερο. Ο Παμβοχαϊκός χωρίς του Ζιβάνοβιτς, Πελεκούδα δεν κατάφερε να βάλει «δύσκολα» στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ που εκτός από την άνοδο του Ντάντε, είχε και την είδηση της βραδιάς με την επιστροφή «ρεκόρ» του Ερνάντο Γκόμεζ, ο οποίος έπειτα από σοβαρό τραυματισμό τον Οκτώβριο, επέστρεψε στην ενεργό δράση.
Με έναν εντυπωσιακό Σαφράνοβιτς (22π. – 65% στην επίθεση) ο ΠΑΟΚ σταμάτησε το σερί του Παμβοχαϊκού με νίκη 3-0 (25-20, 25-16, 26-24) σετ και συνέχισε το δικό του «κλείνοντας» τον πρώτο γύρο της Volleyleague στη 3η θέση, έχοντας ένα ματς λιγότερο.
Ο Παμβοχαϊκός χωρίς του Ζιβάνοβιτς, Πελεκούδα δεν κατάφερε να βάλει «δύσκολα» στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ που εκτός από την άνοδο του Ντάντε, είχε και την είδηση της βραδιάς με την επιστροφή «ρεκόρ» του Ερνάντο Γκόμεζ, ο οποίος έπειτα από σοβαρό τραυματισμό τον Οκτώβριο, επέστρεψε στην ενεργό δράση.
Στα άλλα ματς, ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-2 τον Φοίνικα στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής του Α’ γύρου και «κλείδωσε» την 2η θέση στη βαθμολογία αλλά στο -5 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.
Ιδανικό φινάλε στον Α΄γύρο έκανε η Κηφισιά νικώντας τον Ηρακλή με 3-0 σετ σημειώνοντας την 5η νίκη του. Η επικράτηση της ομάδας του Κώστα Αρσενιάδη ήταν πιο δύσκολη απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ καθώς ο Ηρακλής προέβαλε σθεναρή αντίσταση ειδικά στα δύο πρώτα σετ.
Στις αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.