Αναβάλλονται για ένα χρόνο οι Μεσογειακοί Αγώνες, που πρόκειται να φιλοξενηθούν στην Ταραγόνα της Ισπανίας, όπως προκύπτει από την ενημέρωση που παρείχε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στις αθλητικές ομοσπονδίες. Η διοργάνωση είχε προγραμματιστεί για το διάστημα 30 Ιουνίου-9 Ιουλίου 2017, όμως οι Ισπανοί δήλωσαν οικονομική αδυναμία να ολοκληρώσουν έγκαιρα την προετοιμασία των Αγώνων και ζήτησαν τη μετάθεσή τους για το 2018. Το αίτημα έγινε δεκτό από την εκτελεστική επιτροπή της ΔΕΜΑ (Διαρκής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων), που συνεδρίασε την περασμένη εβδομάδα στο Οράν της Αλγερίας, κι έτσι οι επόμενοι Μεσογειακοί μετατέθηκαν για το καλοκαίρι του 2018 (22 Ιουνίου-1 Ιουλίου).
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Με τον Βεζένκοφ να έχει 23 πόντους, από 15 ο Τζόουνς και ο Πίτερς και 13 ο Ντόρσεϊ, ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα το Μαρούσι (Περάντες 16π) με 104-89. Πλέον εστιάζει στη διαβολοβδομάδα της Euroleague.
Με γκολ του Μασκανάκη στο 90+2', ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 2-1 της Κηφισιάς για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League - Πρώτη νίκη μετά από 3.5 μήνες για τους Σερραίους.