Δεν κινδυνεύει με τιμωρία η έδρα του Ολυμπιακού
Σε απολογία αναμένεται να κληθεί ο Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο βάσει του άρθρου 15, παράγραφος 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, κινδυνεύει μόνο με πρόστιμο και όχι με τιμωρίας έδρας (σ.σ. το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι είναι με τον Παναθηναϊκό).
Σε απολογία αναμένεται να κληθεί ο Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο βάσει του άρθρου 15, παράγραφος 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, κινδυνεύει μόνο με πρόστιμο και όχι με τιμωρίας έδρας (σ.σ. το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι είναι με τον Παναθηναϊκό).
Αναλυτικά όσα αναφέρονται στον Πειθαρχικό Κώδικα:
Η εισαγωγή στο γήπεδο πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και εν γένει εύφλεκτων υλικών απαγορεύεται αυστηρά.
Το άναμμα πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και οποιουδήποτε εν γένει εύφλεκτου υλικού στις κερκίδες πριν την έναρξη, κατά τη διάρκεια ή μετά την λήξη του αγώνα, αν δεν επακολούθησε ρίψη αυτών στον αγωνιστικό χώρο ή σε άλλη εξέδρα επιφέρει τις ακόλουθες ποινές:
α) Χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων ευρώ (2.000) έως δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000).
β) Σε περίπτωση υποτροπής και επανάληψης σε επόμενο αγώνα, η προβλεπόμενη χρηματική ποινή διπλασιάζεται.
γ) Σε περίπτωση νέας υποτροπής και επανάληψης σε επόμενο αγώνα (τρίτο, κ.ο.κ.), η ως άνω χρηματική ποινή μπορεί να αυξηθεί μέχρι το ποσό των 20.000,00 Ευρώ.
δ) Σε κάθε νέα περίπτωση υποτροπής και επανάληψης σε επόμενο αγώνα (τέταρτος, πέμπτος κτλ), οι προβλεπόμενες ποινές του προηγούμενου αγώνα διπλασιάζονται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Καϊράτ θα παίξει με μαύρα περιβραχιόνια απέναντι στον Ολυμπιακό
- Ο σκύλος της φυλής Δαλματίας: Αθλητικός, ευγενικός και πανέξυπνος
- Αντιδράσεις για την επίσκεψη Σάλεχ στην Αθήνα και τις αναφορές στο τουρκολιβυκό μνημόνιο
- Αυτό είναι το πιο χριστουγεννιάτικο σπίτι της Αθήνας – Πού βρίσκεται
- Τολμηρή ληστεία στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας: Σπάνιες γκραβούρες Ματίς και Πορτινάρι στα χέρια ενόπλων
- Η Φιορεντίνα με «διαβατήριο για τη Serie B»
- Ακίνητα: Έρχεται μίνι ΕΝΦΙΑ μέσω δημοτικού τέλους – Τι αναφέρει η ΠΟΜΙΔΑ
- Όταν ο ΛεΜπρόν έμεινε κάτω από τους 10 πόντους…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-136x85.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442